Ring til os 24 / 7
41 77 77 80

Lugtsanering

I Cura bruger vi 2 termer inde for lugtkontrol – duftsanering og lugtsanering:

Lugtsanering:
Lugtsanering kan kun udføres tilfredsstillende, om det vi kalder kilden er væk. Kilden er en del af årsagen til lugtgenerne og kan være kommet fra en Brand, vandskade, skimmel samt lig skader osv.
Har man fået bugt med kilden ved at nedvaske, afrense m.m. kan vi ha’ en rest tilbage i form af lugtmolekyler. Det er disse lugtmolekyler vi ønsker at indkapsle/afbrænde med en anden lugt/duft, for herigennem at fjerne en givende lugt.
Som Skadeserviceselskab besidder vi, ud over nedenfor beskrevet, flere teknikker til løsning af lugtopgaver 
(dette i samråd med skadelidtes/medlemmers taksator/forsikringsselskab)  
   
Duftsanering:
Cura sætter en eller flere enheder op, der skal dufte af noget andet og bedre end den lugt skadelidte/medlemmet er generet af.
Det kan være grundet brand i en nabolejlighed, skimmelskade ved underbo osv.
 
Tørlugtsanering:
Lugtsanering kan ske via speciel bygget tågeaggregater. (tørlugtsanering skydes ud i form af røg) Fordelen ved røg, er den kommer ind i alle revner og sprækker (Opgavebestemt)
 
Vådlugtsanering:
Lugtsanering via fogger. (vådlugtsanering skydes ud i form af en forstøver) Samme principper som tørlugtsanering (Opgavebestemt)
 
Vådlugtsanering via vaskevand:
Lugtsanering via vaskevand/vådlugtsanering, sker altid, ved bearbejdelse af alle skader, hvor risiko for lugt. Med denne fremgangsmåde undgår vi, på de fleste skader, lugtsanering med fogger/tågeaggregat.

Kontakt os

Udfyld formularen for at kontakte os!