Ring til os 24 / 7
41 77 77 80

Cura A/S skifter ejer!

Pressemeddelelse 25.08.2022

 

Cura A/S skifter ejer!

Ejerne af Cura A/S har indgået en aftale om at sælge deres andele til investor Brian Sørensen.

Cura A/S er opbygget af deres nuværende ledelsesteam, men de seneste år har der været uenighed om, hvilken vej selskabet skulle gå. Ejerne har derfor besluttet at finde en investor, som kan være med til at udvikle Cura A/S til fremtiden.

Selskabets stifter og direktør Henrik Madsen har valgt at stoppe i Cura A/S, og den nye direktør bliver den nuværende HR-chef Bettina Manniche, som har indgået i ledergruppen siden selskabets etablering.

Der er i forbindelse med transaktionen foretaget ændring i bestyrelsen. Den fremtidige bestyrelse vil bestå den tidligere direktør af SSG A/S Michael Nielsen, direktør i Combi Byg A/S Jens Larsen, advokat Allan Schou og Investor Brian Sørensen.

Derudover er det aftalt, at storkundechef Flemming Sørensen, økonomichef Claus Johansen og direktør Bettina Manniche indgår i ejerkredsen.

 

Investor Brian Sørensen udtaler:
”Jeg blev præsenteret for Cura A/S og syntes straks, at det var en spændende virksomhed. Det er fantastisk, at ledelse og medarbejdere har opbygget denne virksomhed på 10 år. Jeg forventer at kunne tilføre en fokusering på vores kerneforretning, og jeg vil arbejde for at skabe vækst og opbygning af en endnu stærkere forretning baseret på kundeservice i verdensklasse.”

Direktør for Cura A/S Bettina Manniche udtaler:
”Vi er rigtig glade for denne mulighed, og vi tror på, at vi i ledergruppen og med medarbejderne kan være med til at skabe fremtidens Cura A/S. Vi er glade for, at vi sammen med Brian Sørensen sikrer kontinuiteten i virksomheden.

 

Parterne oplyser ikke salgsprisen.

 

Kontakt

Bettina Manniche på 41 77 77 80 eller skriv til bmm@curaskade.dk

 

Om Cura A/S
Cura A/S blev grundlagt i 2012 med Skadeservice inden for forsikringsbranchen, kommuner, hospitaler, boligselskaber samt industrien. Vi er bemandet døgnet rundt, 365 dage om året og vores vagtbiler er udstyret med materiel til at kunne håndtere akutte skader.

Cura A/S er organiseret i Servicebranchens Arbejdsgiverforening under Dansk Industri, hvilket er en sikkerhed for vores medarbejdere og kunder om velordnede arbejdsforhold og sikkerhed i leverancen.

 

Læs mere på www.curaskade.dk

Kontakt os

Udfyld formularen for at kontakte os!